Абітурієнту

Оновлено
2021-07-14
16:36


2021-03-25 16:49:31
Відкрите лекційне заняття 

25 березня 2021 р. відбулося відкрите лекційне заняття доц. Круль Галини Ярославівни для здобувачів І-го (бакалаврського) рівня вищої освіти 3-го курсу спеціальності 242 «Туризм» ОП «Міжнародний туризм» з дисципліни «Технологія ресторанної справи та організація послуг харчування» на тему «Способи і прийоми теплової обробки продуктів в закладах ресторанного господарства» за участі випускника кафедри Петра Орлика, який розпочав свою кар'єру на посаді офіціанта в ресторані готелю «Allure Inn», але любов до кухні кардинально змінила його життя - він став помічником кухаря, пізніше - су-шефом у ресторані «Kampana», «Platos». А сьогодні є експедитором у ресторані «Грибова хата» на Буковелі.

Лекція відбувалася у змішаному форматі - лекційний матеріал, поданий у вигляді презентації, доповнювався прикладами і досвідом фахівця.

В дистанційному навчанні є свої плюси: фахівці-практики і стейкхолдери з радістю долучаються до онлайн-формату, тоді як для візиту потрібно було б викроїти час у своєму робочому графіку.

  Назад
Ваші зауваження, запитання та пропозиції:webmaster•Q†2@І`‹ы¶chnu.edu.ua
 © 1999-2016 Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича; Програмування: Крамар А.В.