
- вівторок, 21 листопада 2023 р.
У рамках викладання дисципліни "Барна справа, мистецтво баристи сомельє" 17.11.2023 р. відбулась екскурсія, організована доц. Оксаною Заячук для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня 412 групи, що навчаються на ОП "Готельно-ресторанний сервіс та туроперейтинг" на виробництво до наших партнерів "Bacara Coffee".
Організувати екскурсійне заняття допомогла офіс-менеджерка Анна Маренич. З процесом виробництва, умовами праці, регіонами та особливостями вирощування кави, видами обсмажки кави, процесом фасування, виробничим та підсобними приміщеннями нас познайомила харчовий технолог підприємства Євдокія Турянська. Про знання, необхідні для роботи баристи, особливості роботи, смакові властивості кави з різних регіонів розповіла найкраща випускниця спеціальності 242 "Туризм", шеф-бариста, супервайзер Bacara Coffee Надія Проскурова.
Спробували на смак і оцінили властивості свіжообсмаженої на виробництві кави.Було пізнавально, цікаво, наочно і мотивуюче! Дякуємо Bacara Coffee за теплий прийом.